Mai legnézettebb képek

 • Mai megtekintések: 6

  Hodász, 2018. szeptember 2. -- Ha a Debrecen és Fehérgyarmat közötti vonatok menetrend szerint közlekednek, akkor Mátészalka és Nyíradony állomásokon találkoznak. A Debrecen felől érkező személyvonat azonban most közel fél órát késett, az ellenvonatot természetesen nem váratták Mátészalkán. A hodászi állomáson peron ugyan nincs, de egy keresztet kiválóan le tud bonyolítani.

 • Mai megtekintések: 2

  Bábonymegyer, 2017. augusztus 15. -- Még éjszaka van, "három óra húsz", amikor a mozdonyvezetők átveszik a motorkocsik kulcsait, és a 38310-es személyvonatként 3:52-kor együtt indulnak Kaposvárról. Az egyik motorkocsi Karádról visszafordul, de a másik végigjárja Somogy álmos falvait, a nyári nap sugarai először Tab környékén sütnek rá. A vonat iskolakezdésre, 7:19-kor érkezik Siófokra.

 • Mai megtekintések: 2

  Ferencváros, 2020. január 23. -- Autószállító vonat élén az egyik Dispolok-Taurus.

 • Mai megtekintések: 2

  Nagyecsed, Bódvaj-patak, 2018. június 17. -- Hétköznap csak motorvonat jut a Mátészalka - Tiborszállás vonalra, de vasárnaponként van egy Debrecen - Tiborszállás - Debrecen vonatpár, ahol egy Csörgős ingán utazhatunk. A lajosmizsei vonalról évekkel ezelőtt áthozott vezérlőkocsik itt megbízhatóan muzsikálnak, Tiborszállásról Debrecenbe a Csörgő végig tolta a vonatot. Tanítási időszakban biztos megtelik, de holnap kezdődik a vakáció, ma alig utaztak rajta. Képünk nem sokkal Nagyecsed előtt, a Bódvaj patak hídján készült.

 • Mai megtekintések: 2

  Budapest-Ferencváros, 2017. július 3. -- A szokásos ferencvárosi háttér előtt szokásos ferencvárosi szereplők: két aktív és egy roncs mozdony áll a késő délutáni napfényben. Bobót még több helyre ad ki Budapest egyetlen dízelmozdonyos fűtőháza, Szergejt már csak a Keleti-Rendezőbe és Vácra. A lajosmizsei vonalon éppen vágányzár van, ezért a Csörgők innen most teljesen eltűntek.

 • Mai megtekintések: 2

  Ferencváros, 2018. június 21. -- Vasútfelújításból származó, használt betonaljakat szállító tehervonat indul Ferencvárosból. A vonatot valószínűleg a Kárpát Vasút továbbította, bérelt mozdonyokkal. A vonatot egy zöld-sárga GYSEV-es Szili húzta, a vonat végén pedig a DB Schenker román leányvállalától származó 65-1002-es Ludmilla "lógott", álló motorral.

 • Mai megtekintések: 2

  Ferencváros személy pu., 2018. június 22. -- Talent szalad át a IX. vágányon, a tehervonatok között.

 • Mai megtekintések: 2

  Ferencváros Nyugati Rendező, 2018. június 21. -- Mozdonyok várnak vonatukra a Nyugati Rendezőben.

 • Mai megtekintések: 1

  Budapest-Nyugati, 2017. január 23. -- A hó nem volt nagy, de a ráfagyott jégtől több helyen leszakadó felsővezeték így is sok gondot és fennakadást okozott. A 6199-es sebesvonat mégis viszonylag pontosan érkezett Nyíregyházáról a Nyugati pályaudvarra. A fagy nem csak a vonatot húzó 1083-as Szilit, de a mögötte lévő személykocsikat is szépen kidekorálta.

 • Mai megtekintések: 1

  Ferencváros, 2019. március 27. -- Állomási tartalék 404-es Bobó.