Mai legnézettebb képek

 • Mai megtekintések: 4

  Vecsés, Kakucsi út, 2019. december 18. -- Budapest-Nyugati és Nyíregyháza között közlekedő, 604-es számú InterCity vonat halad át a Kakucsi úti szintbeni átjárón.

 • Mai megtekintések: 4

  Nagykanizsai fűtőház, 2017. június 16. --

 • Mai megtekintések: 4

  Bucsuszentlászló, 2017. szeptember 13. -- Az Újudvar és Nagykanizsa közötti vágányzár miatt a Zalaszentiván felől érkező vonatok csak Újudvar állomásig közlekednek. A 8904-es Szombathely - Pécs személyvonat normál esetben MÁV-os halberstadti kocsikból áll, de mivel azok a vágányzár másik oldalán ragadtak, most erre is a GySEV adott kocsikat.

 • Mai megtekintések: 3

  Eger, 2017. június 2. -- A BDVmot és a FLIRT motorvonatok megjelenése óta már csak hétköznap találkozhatunk Szilis ingavonattal az egri állomáson. A vonat is nagyon lerövidült, a fénykorban a vezérlő- és az 1. osztályú kocsi után még három 2. osztályú kocsi következett. A 1367-es Szili és a 319-es vezérő az 5526 sz. vonatként érkezett Füzesabonyból, és több, mint egyórás várakozás után az 5543 sz. vonatként indul vissza.

 • Mai megtekintések: 3

  Ferencváros, 2019. március 27. -- Állomási tartalék 404-es Bobó.

 • Mai megtekintések: 3

  Kisterenye-Bányatelep, 2019. május 10. -- Kisterenyét elhagyva Salgótarján felé közelít az 5834-es, Hatvan - Somoskőújfalu személyvonat. A háttérben Kisterenye-Bányatelep területén álló hidroglóbusz látható, a gyep nyírását és trágyázását négylábú munkaerő végzi. Délelőtt a vonalon két mozdonyos szerelvény közlekedett. Testvériesen megosztoztak az ideiglenesen Hatvanba vezényelt két személykocsin, de miután a 2115-ös Csörgő kiállt a fűtőházhoz, a kocsija is Hatvanban maradt.

 • Mai megtekintések: 3

  Ukk, 2004. október 22. -- Megérkezett a tolatós tehervonat Zalabér-Batyk felől az ukki állomásra. A Pielstick-motoros Nagy Dácsia mögé kapcsolt kocsikat Zalaszentgróton rakták meg farönkökkel.

 • Mai megtekintések: 3

  Eger, 2017. június 2. -- Alaposan lerövidült a Füzesabony és Eger között közlekedő ingavonat, igaz, régen nem is járt óránként, mint most. Egyedül Eger Szilije, V43 1367 dacol az idővel, csakis valamilyen javítás miatt hagyta el a a rövid szárnyvonalat.

 • Mai megtekintések: 3

  Szalonna, 2012. augusztus 28. -- A Bódva-völgyi vasút a csodálatos környezete miatt érdekes úti cél, de izgalmas építményekkel is találkozhatunk. A vonalon általában heti két alkalommal jár a tolatós tehervonat, és a környékbeli erdők fáin kívül őrölt zeolitot is szállítanak. A vasútállomás mellett két üzem is működik, az egyikük egy igazi építészeti remekmű.

 • Mai megtekintések: 3

  Sáta, 2009. december 13. -- Grédics Szilárd, szilvásváradi főerdész fatolvajokkal beszélget a Sáta környéki erdőkben. A helybéli fiatalok ismerik a vasúti menetrendet, tudják, hogy mikor biztonságos a sínek mellett levinni a tüzelőt. Tudhatták azt is, hogy előző nap megszűnt a vonalon a forgalom, nagy meglepetés volt tehát a különvonat felbukkanása. Grédics úr azonban pontosan erre számított, ezért is kísérte el a vasútbarátok kis csapatát a Szilvásvárad - Putnok vonalszakasz utolsó utáni személyvonatán.